Tegenbosch

De gezelligste tennisvereniging van Eindhoven

Een belangrijk aspect bij Tennisverening Tegenbosch zijn onze jeugdleden. Ondanks dat ledenaantallen door heel het land teruglopen, kunnen wij nog altijd rekenen op een grote groep actieve jeugdleden. Jeugd neemt bij ons in de vereniging een bijzondere plaats in. Immers, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Om er voor te zorgen dat onze jeugd gezellig, leuk, sportief en actief bezig kan zijn met tennis is er een jeugdcommissie in het leven geroepen. Deze commissie organiseert activiteiten op het gebied van tennis gecombineerd met de nodige ontspanning en gezelligheid voor onze jeugd.

De jeugdcommissie bestaat op dit moment uit de volgende leden: Edwin Willemse, Dorine Willemse, Petra Smits, Ritsjert Cornelissen, Albert van Breemen en Angelique van der Heijden. Zij worden ondersteund door onze trainers.

Door het hele jaar heen worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Wanneer er wat te doen is, plaatsen wij hierover iets op onze site, verschijnt er een bericht op social media, ontvang je een mail én krijg je bericht via de trainers. Het kan je dus niet ontgaan!

Wij gaan als commissie ons inzetten om leuke activiteiten te organiseren, voor ons is het dan extra leuk als jullie je inzetten door enthousiast deel te nemen.

Mocht je suggesties, ideeën en/of opmerkingen willen doorgeven, laat dit ons dan weten via jeugdcommissie@tegenbosch.nl of zeg het als je ons tegenkomt!

Groetjes van de jeugdcommissie en tot snel!