Tegenbosch

De gezelligste tennisvereniging van Eindhoven

Algemeen

Tennisles volgen bij tennisvereniging Tegenbosch? Dat kan!
Sinds 2015 verzorgd Hans-Peter van Oirschot (HP Sports) de trainingen bij tennisvereniging Tegenbosch. Onder leiding van gediplomeerde trainers worden de aspecten van het tennisspel onder de loep genomen. 
De trainers hebben als doelstelling het tennisniveau en het spelplezier te verhogen. Ieder lid van tennisvereniging Tegenbosch kan zich opgeven om training te volgen. Voor zowel beginnende als gevorderde jeugd en senioren is het belangrijk om training te volgen. Voor beginners is het zeer verstandig om de beginselen van het tennisspel goed aan te leren. Door middel van training beleef je sneller plezier en kan je eerder deelnemen aan georganiseerde wedstrijden. Om tennistraining te volgen moet je het juiste inschrijfformulier volledig in vullen. Bij Tegenbosch worden de trainingen gegeven van maandag t/m zaterdag.

Zomer en winterseizoen
Zowel bij de jeugd als bij de senioren kennen we een zomer en een winterseizoen. Het zomer seizoen loopt van begin april t/m eind oktober en het winterseizoen loopt van oktober t/m maart. Voor elke cursus zal men zich opnieuw moeten inschrijven.

Jeugdtraining zomer
De zomer training bestaat uit 20 trainingen. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de des betreffende trainer. Over de gehele zomer training worden er maximaal 2 trainingen ingehaald.

Jeugdtraining winter
De winter training bestaat uit 15 trainingen. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de des betreffende trainer. Over de gehele winter training worden er maximaal 2 trainingen ingehaald.
 
Seniortraining zomer
De zomer training bestaat uit 18 trainingen. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de des betreffende trainer. Over de gehele zomer training worden er maximaal 2 trainingen ingehaald.

Seniortraining winter
De winter training bestaat uit 15 trainingen. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de des betreffende trainer. Over de gehele winter training worden er maximaal 2 trainingen ingehaald.
 
Kosten overzicht reguliere trainingen zomer en winter:

Jeugd training zomer 20 trainingen van 60 min.(april t/m oktober)          Max. 8 pers. € 155,00 p.p.
Jeugd training winter 15 trainingen van 60 min.(oktober t/m maart)        Max. 8 pers. € 135,00 p.p.
Senior training zomer 18 trainingen van 60 min. (april t/m oktober)          Max. 4 pers. € 230,00 p.p.
Senior training winter 15 trainingen van 60 minuten (oktober t/m maart)  Max. 4 pers. € 205,00 p.p.

Algemene gegevens: HP Sports, Steenzager 20, 5506 GH Veldhoven, mobiel 06-10450042