Tegenbosch

De gezelligste tennisvereniging van Eindhoven

Mede door het aantal leden hopen we de barbezetting op vrijwillige basis elk jaar weer geheel "rond" te krijgen.

Om elk jaar tot een succesjaar te maken gaan we door met de "vaste" groepen, welke we inmiddels hebben op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag-, vrijdag- en zondagavond. Waarbij de eerste drie zeker nog aanvulling kunnen gebruiken.
Tevens is er een coördinatie van de bardienst overdag op doordeweekse dagen. maar ook voor deze tijden zouden we het schitterend vinden als de leden die daar gebruik van maken ook groepjes vormen om zo de bar open te houden.

Dit geeft ons aanleiding om te proberen zo ook voor de zaterdag- en zondagochtend en middag blokken deze opzet door te trekken.

Wat houdt een groep op een vaste tijd in:

Een vaste groep vrienden/kennissen, onder leiding van 1 coördinator kiest er voor om samen een vaste avond of een deel van een weekenddienst op zich te nemen. Dit kan bijvoorbeeld goed gecombineerd worden met je vaste tennisavond (uurtjes);
De groep stelt samen met de coördinator een rooster op, waarbij iedereen een aantal bardiensten op zich neemt (aantal is afhankelijk van de grootte van de groep) op data die iedereen zelf ook kan aangeven;

De groep is verantwoordelijk voor het aanwezig zijn van barpersoneel.

Voordelen voor de groep:

1. Ruilen wordt gemakkelijk binnen de groep
 
2. Bardienst kan gesplitst worden, zodat je ook nog die ochtend, avond kunt tennissen (dus bijvoorbeeld iemand opent de bar en 2 anderen sluiten)

3. Aan de ochtend, middag, avond kan een “eigen” tintje worden gegeven (bijvoorbeeld door middel van een extra activiteit om de gezelligheid te bevorderen).

Voordelen voor de vereniging:

1. Barbezetting is gegarandeerd

2. Ontlasting van de barcommissie in zake planning

3. Vaste patronen verhogen de sfeer.
 
Er wordt gestreefd naar groepen van zo’n 25 leden. Dit betekent dat je ongeveer 5 bardiensten in een jaar (52 weken) draait. Ook als je kiest voor alleen zomer- of winterseizoen kun je deel uitmaken van een groep.

Voor de dagen (avonden) waarop een evenement plaatsvindt, zoals competitie, toernooien, feestavonden etc. wordt eventueel een andere regeling getroffen (in overleg met de betrokken groep).

We houden rekening met de voorkeuren die aangegeven worden.

Wil je meer informatie of heb je interesse om ook zo’n bardienstclubje op te richten of heb je andere ideeën, meldt dit dan even bij de barcommissie (bar@tegenbosch.nl).

Paula Tielemans, Brigitte Volbert, Nel Keuning en Rini van Boerdonk