Tegenbosch

De gezelligste tennisvereniging van Eindhoven

In navolging van de bestuursbeslissing om het huidige afhangsysteem te vervangen, is recentelijk overgegaan tot de aanschaf van het digitale afhangsysteem van de KNLTB; “Digitaal Afhangbord”

Dit systeem wordt al vele jaren door honderden verenigingen naar volle tevredenheid gebruikt en ook onze “buren” op het tennispark maken hier al gebruik van. Grote voordelen van “Digitaal Afhangbord” zijn o.a. lage kosten, flexibiliteit, standaard rapportages, professionele servicedesk vanuit KNLTB en functionaliteit.

Met de introductie van “Digitaal Afhangbord” moeten we natuurlijk allemaal weer even wennen aan dit nieuwe systeem. Daarom is een gebruikersinstructie samengesteld die stapsgewijs het process doorloopt en beschrijft (zie link onderaan de pagina). In de basis wijkt het proces niet af van wat we al gewend zijn met het huidige afhangsysteem al zijn er hier en daar wel wat kleine wijzigen. Grootste verandering is de speeltijd voor enkels en dubbels; deze is 60 minuten voor beide spelvormen. Dit initiatief wordt eind 2014 geëvalueerd waarna besloten wordt tot handhaving of teruggang naar 45 minuten voor de enkels en 60  minuten voor de dubbels; rekening houdend met o.a. de ontvangen reacties en wachttijden. Een Frequently Asked Question (FAQ) document zal op korte termijn ook beschikbaar gesteld worden.

Onderstaand een schematische weergave van het afhangproces dat samen met de gebruikershandleiding ook in het clubhuis beschikbaar is.

Hieronder kunt u de complete gebruikshandleiding downloaden.