Tennisvereniging Tegenbosch is met ongeveer 800 senior- en 200 jeugdleden een van de grootste verenigingen van Eindhoven. De leden kunnen gebruik maken van een tennispark met 13 verlichte kunstgrasbanen. Ook beschikt de vereniging over een zeer modern paviljoen waar het na de gedane inspanning op de baan zeer goed toeven is!

Nieuws

Vacatures WDWC-commissie

Zondag 16 februari

De commissie, die namens Tegenbosch, de Woenselse Dubbel Winter Competitie (WDWC) organiseert, is per direct op zoek naar twee nieuwe leden. De vacatures zijn ontstaan omdat huidige leden Linda en Julian, na een periode van 10 jaar, hebben besloten om te stoppen.

Lees meer

Vier banen krijgen nieuwe toplaag

Donderdag 6 februari

De gemeente Eindhoven heeft groen licht gegeven om dit jaar de toplaag van vier banen te vervangen. Het gaat om de banen 1 tot en met 4, omdat die er het slechtste aan toe zijn. In maart wordt besloten welke toplaag deze vier banen krijgen. Vervolgens heeft de gemeente per baan twee weken nodig om de toplaag te vervangen.

 

Lees meer

Ladies Night 27 maart

Vrijdag 31 januari

Op vrijdag 27 maart vindt de Ladies Night plaats. Een gezellige avond die met een partijtje tennis, een hapje en een drankje en als afsluiting een loterij. Deelname kost 5 euro. Aanvang 19.00 uur. Aanmelden kan via ladiesnight@tegenbosch.nl

Maak kennis met tennis bij Tegenbosch!

Woensdag 29 januari

 

Heeft jouw vader, moeder, dochter of zoon altijd al willen tennissen of ben je zelf toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een mooi aanbod! Maak kennis met tennis bij Tegenbosch en gebruik dit formulier om je in te schrijven voor het kennismakingspakket waarmee je eind maart twee keer gratis kunt tennissen.

Toon al het nieuws

Baanbezetting

De banen zijn geopend!

Ga voor de baanbezetting voor deze week naar baanbezetting

Agenda

16
feb

inhaal externe competitie

18
feb

DDDC

13:30 – 14:30
19
feb

Woensdag ochtend hussel

10:00 – 12:00
19
feb

Hussel woensdag avond

19:00 – 21:15
21
feb

inhaal externe competitie

t/m 23-02-2020
Toon volledige agenda

Buienradar