Tennisvereniging Tegenbosch is met ongeveer 800 senior- en 200 jeugdleden een van de grootste verenigingen van Eindhoven. De leden kunnen gebruik maken van een tennispark met 13 verlichte kunstgrasbanen. Ook beschikt de vereniging over een zeer modern paviljoen waar het na de gedane inspanning op de baan zeer goed toeven is!

Nieuws

Bestel snel je clubshirt

Donderdag 10 september

De clubshirts gaan hard en we ontvangen veel leuke reacties! Er staan inmiddels 150 bestellingen op de teller. De shirts zijn nog tot en met vrijdag 11 september te bestellen in ons paviljoen voor slechts 10 en 12,50 euro (jeugd en volwassenen). Vul het bestelformulier in en reken af bij onze vrijwilligers aan de bar. Daarna zijn de shirts uitsluitend bij Intersport Biggelaar te koop. Daar hangen ze nog tot en met 31 oktober voor de actieprijs in de winkel. Alle bestellingen van de afgelopen twee weken worden op maandag 14 september verzonden naar Head. Daarna duurt het ongeveer tien werkdagen totdat je het shirt op kunt halen bij Intersport Biggelaar. Je ontvangt hierover nog bericht.

Open dag 4 okt

Donderdag 10 september

Op zondag 4 oktober organiseren we een open dag van 10 tot 12 uur. Jong en oud kan tijdens deze open dag in een tennisclinic vrijblijvend kennismaken met verschillende onderdelen van het tennisspel. Is je interesse gewekt, dan kun je op dinsdag 6 of woensdag 7 oktober een gratis tennisles van een uur volgen. Deze les maakt onderdeel uit van onze kennismakingsactie. Klik op deze link voor meer info over de kennismakingsactie.

Huisregels tijdens de competitie

Woensdag 9 september

De competitie start op 11 september. Om deze coronaproof te laten verlopen, vragen we aan de deelnemende competitieteams om zich aan de volgende huisregels te houden:

  • De keuken is gesloten voor gebruik;
  • Het paviljoen sluit om 00.00 uur, 23.30 uur is de laatste ronde;
  • Iedereen zit in of om het paviljoen op 1,5 meter van elkaar;
  • Als je niet tennist, registreer je jezelf in de map in de hal van het paviljoen.

Als we met elkaar deze regels in acht houden, dan riskeren we geen boete en sluiting van ons park. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

DEN Toernooi 2020

Dinsdag 8 september

Van zaterdag 31 oktober tot en met zondag 8 november vindt de vijftiende editie van het DEN Toernooi plaats (Dubbelkampioenschappen Eindhoven Noord). Inschrijven voor dit toernooi is mogelijk via deze link en kan tot en met 17 oktober. Wees er wel snel bij, want vol = vol. Heb je een vraag, stuur dan een mail naar DEN@tegenbosch.nl Kijk voor meer info op deze pagina.

Toon al het nieuws

Baanbezetting

De  banen worden vanaf 20 juli, weer gereserveerd via het afhangsysteem in het clubhuis.

Agenda

29
sep

DDDC

13:30 – 14:30
30
sep

slot toernooi 60 +

09:30 – 13:30
30
sep

woensdagavond hussel

19:30 – 21:00
02
okt

externe competitie

t/m 04-10-2020
03
okt

externe competitie

Toon volledige agenda

Buienradar