Tennisvereniging Tegenbosch is met ongeveer 800 senior- en 200 jeugdleden een van de grootste verenigingen van Eindhoven. De leden kunnen gebruik maken van een tennispark met 13 verlichte kunstgrasbanen. Ook beschikt de vereniging over een zeer modern paviljoen waar het na de gedane inspanning op de baan zeer goed toeven is!

Nieuws

Maak kennis met tennis bij Tegenbosch!

Woensdag 29 januari

 

Heeft jouw vader, moeder, dochter of zoon altijd al willen tennissen of ben je zelf toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een mooi aanbod! Maak kennis met tennis bij Tegenbosch en gebruik dit formulier om je in te schrijven voor het kennismakingspakket waarmee je eind maart twee keer gratis kunt tennissen.

Rikavond bij Tegenbosch

Dinsdag 28 januari

Beste Tegenboschers,

Op 15 januari is de eerste rikavond van het winterseizoen bij Tegenbosch gehouden. 20 leden hebben onder het genot van een kaartje en drankje de kaarten gekruist! Aan het eind van de avond bleek dat met de ontvangen kaarten Ben Dobber in staat was de hoogste score te halen. Bea en Linda Renders waren goede tweede en derde. Op woensdag 12 februari is de tweede speelronde. Verder wordt er nog gespeeld op 11 maart en 8 april. Je kunt alle keren meedoen, maar ook slechts een enkele avond.

 

Lees meer

Inschrijving Interne Competitie 2020

Woensdag 15 januari

Ook dit jaar wordt er weer een Interne Competitie voor alle seniorleden van TV Tegenbosch georganiseerd. 
Het is daarbij mogelijk om voor maximaal 3 onderdelen in te schrijven in de onderdelen: HE, DE, HD, DD en GD.

Lees meer

Vrijwilligersdag op zondag 9 februari

Woensdag 15 januari

Voor onze vereniging zijn vrijwilligers ontzettend belangrijk. Zonder vrijwilligers is er immers geen vereniging! Op zondag 9 februari willen we al onze vrijwilligers in het zonnetje zetten op onze Vrijwilligersdag.

Lees meer
Toon al het nieuws

Baanbezetting

De banen zijn geopend!

Ga voor de baanbezetting voor deze week naar baanbezetting

Agenda

29
jan

Hussel woensdag avond

19:00 – 21:15
31
jan

externe competitie

04
feb

DDDC

13:30 – 14:30
05
feb

Hussel woensdag avond

19:00 – 21:15
07
feb

inhaal externe competitie

Toon volledige agenda

TV Tegenbosch

TV Tegenbosch Jeugd

Buienradar